Xclusive Uganda stelt nieuwe directeur aan

16-05-2022    09:53   |    Goedemorgen

Na het tragische verlies van oprichter en algemeen directeur Peter Benders, heeft Xclusive Uganda een nieuwe algemeen directeur gevonden.

"Graag informeren wij u dat per vandaag Sjoerd de Boer is aangesteld als algemeen directeur. Sjoerd heeft brede ervaring in de tuinbouw en heeft de afgelopen twee jaar voor belangrijke ontwikkelingen gezorgd binnen de Xclusive-bedrijvengroep, en specifiek in Xclusive Kalanchoe. Deze prestaties hebben plaatsgevonden op het gebied van organisatieontwikkeling, productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid."

Voorafgaand aan zijn aanstelling bij Xclusive twee jaar geleden heeft De Boer jarenlange ervaring opgedaan bij Royal van Zanten in Oeganda, Florensis in Kenia en Schoneveld in Tanzania. "Sjoerd zijn focus op klanttevredenheid, kwaliteitsontwikkeling en zijn managementervaring geven ons het vertrouwen om onder zijn leiding verder te bouwen aan de Xclusive organisatie om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn."

De Boer wordt ondersteund door Hans van Eijzeren in zijn rol als business development director en Roelof Gunnink als financieel directeur.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws