Westland maakt locatie Kom in de Kas 2019 bekend

14-12-2018    09:52   |    Goedemorgen

De 42ste editie van Kom in de Kas wordt gehouden op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019. Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw. De regio Westland maakte bekend dat de 2019-editie in Maasland gehouden zal worden.

Honderden gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen tijdens Kom in de Kas hun deuren van de kas voor het publiek. In zo'n 24 regio’s verspreid over Nederland kun je gaan kijken wat er allemaal gebeurt in die glazen kassen.

Het thema van Kom in de Kas is dit jaar 'werelds', refererend aan de wereld van mogelijkheden die de glastuinbouwsector biedt. 'Of je nu universitair, middelbaar of hoger beroepsonderwijs hebt gevolgd, op alle fronten zit de glastuinbouw te springen om arbeidskrachten', zo laat de organisatie weten.

Wil je niet wachten tot 6 en 7 april 2019? Kom dan met een groep of je klas naar de kassen en krijg een priverondleiding van de tuinder. Klik hier voor meer informatie.

In januari wordt bekend gemaakt welke regio's in 2019 nog meer mee doen. Op de regiopagina's staat welke bedrijven de deuren open zetten en wanneer zij dat doen. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hup Hup... naar HortiSoccer!

Vanavond spelen de Oranje Leeuwinnen alweer hun laatste groepsduel. De vrouwen hebben zich al geplaatst voor de achtste finales, dus heel...

Twitter: Nieuwe catalogus Syngenta

Syngenta Flowers heeft haar nieuwe catalogus gelanceerd. Op Twitter deelt het bedrijf een link naar de online versie, waarin verschillende...