We geven 8 puzzels weg!

We geven 8 puzzels weg!

Tijdens de eerste Dag van de Tuinbouw mochten wij namens Svensson elk uur een unieke legpuzzel weggeven. Heb je er in april naast gegrepen? Vandaag maak je opnieuw kans!

Svensson heeft ook voor vandaag weer 8 tuinbouwpuzzels beschikbaar gesteld die wij gedurende de dag mogen weggeven. De unieke puzzel van 1.000 stukjes is speciaal door Svensson bedacht en ontwikkeld en past helemaal in de huidige tijd. De verkoop van puzzels is de laatste maanden flink gestegen en blijkt in coronatijd een populaire hobby voor thuiszitters om alleen of met het hele gezin te doen. Hoe cool is het dan om straks ook een tuinbouwpuzzel te kunnen maken?!

Winnen?
Wil je kans maken op een van deze exclusieve puzzels? Luister dan de hele dag naar Paprika Tasty Radio en reageer op de uitzending via social media. De meeste originele posts op Twitter of Instagram worden beloond met een puzzel. Je kunt ook een mail sturen naar jolanda@hollandhortimedia.nl en vertellen waarom juist jij die puzzel verdient. Wie weet krijg jij er dan ook één thuisgestuurd!

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v