Vreugdenhil in actie voor Stichting MS Research

20-05-2019    10:52   |    Goedemorgen

Van zaaien komt oogsten: dat weet Vreugdenhil Young Plants, ontwikkelaar van het Pick-&-Joy plukgroenten concept als geen ander. Om extra aandacht te vragen voor Stichting MS Research, ontvangen donateurs en betrokkenen van de Stichting een uniek, symbolisch cadeau namens de plantenkwekerij. Namelijk een compleet opkweekpakketje waarmee gezonde gelukstomaatjes opgekweekt kunnen worden. Want van zaaien komt oogsten!

Woensdag 15 mei is tijdens de ‘Dag voor Mensen met MS’ in Groningen het eerste opkweekdoosje officieel overhandigd aan dr. Jan Meilof, neuroloog en directeur van MS Centrum Noord Nederland. door Marjan en Martin Uittenbroek, initiatiefnemers van deze actie. Tijdens deze dag - die georganiseerd is door Stichting MS Research en MS Centrum Noord Nederland - ontmoetten medici, wetenschappers, patiënten en hun naasten elkaar om elkaar te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderzoeksprojecten gefinancierd door Stichting MS Research. De maand mei is dé maand om in actie te komen tegen MS (multiple sclerose). Over de hele wereld worden er in deze maand acties georganiseerd om bekendheid te creëren én fondsen te werven voor wetenschappelijk onderzoek voor MS.

Opkweekdoosje
Martin en Marjan Uittenbroek zijn de initiatiefnemers van deze actie en weten als geen ander wat leven met MS betekent. Marjan heeft deze ziekte al vanaf haar 27e jaar. Via Vreugdenhil Young Plants willen zij Stichting MS Research tijdens de ‘Kiss Goodbye to MS’-maand nog meer op de kaart zetten maar daarnaast de donateurs, waaronder veel patiënten, een steuntje in de rug geven. MS-onderzoek vraagt veel tijd en geld, maar uiteindelijk zal het gaan resulteren in een gezonde toekomst zonder MS.
Het opkweekdoosje waarop de tekst ‘Van zaaien komt oogsten’ bedrukt staat, bevat 8 componenten waarmee eenvoudig een Pick-&-Joy Pluktomaatje kan worden opgekweekt voor in de vensterbank of voor buiten. Met het volgen van de stappen en liefdevolle zorg en aandacht zal het zaadje zich ontwikkelen tot een mooie, gezonde Pluktomaat!

Wilt u donateur worden of een eenmalige gift geven aan Stichting MS Research, ga dan naar  www.msresearch.nl en ontvang het unieke opkweekdoosje (zolang de voorraad strekt).


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hup Hup... naar HortiSoccer!

Vanavond spelen de Oranje Leeuwinnen alweer hun laatste groepsduel. De vrouwen hebben zich al geplaatst voor de achtste finales, dus heel...

Twitter: Nieuwe catalogus Syngenta

Syngenta Flowers heeft haar nieuwe catalogus gelanceerd. Op Twitter deelt het bedrijf een link naar de online versie, waarin verschillende...