Vilosa introduceert nieuwe verpakkingslijn

04-03-2019    09:36   |    Goedemorgen

De nieuwe huisstijl van Vilosa voert de kalanchoëspecialist verder door in de uitstraling van de producten. Tijdens de Seasonal Trade Fair op 6 en 7 maart in Naaldwijk introduceert Vilosa twee verschillende verpakkingslijnen.

Vilosa bestaat sinds 2018 en is tot stand gekomen door de samenwerking tussen De Veranda en Solis Plant. Het assortiment van Vilosa bestaat uit verschillende soorten Kalanchoë met elk hun eigen eigenschappen én markt. Er is daarom gekozen om het assortiment in te delen in drie segmenten, gericht op vakhandel, retail en klok. Voor elk segment is er een passende verpakking gecreëerd, alle drie in een chique Vilosa-jasje, aangepast op de wensen van de betreffende klantengroep. De nieuwe lijnen zullen de huidige verpakkingslijnen van Vilosa medio deze zomer gaan vervangen en worden voor het eerst gepresenteerd tijdens de Seasonal Trade Fair.

Introducties op Seasonal Trade Fair
Naast de verpakkingslijnen, bestaande uit verschillende soorten hoezen, zijn er potcovers ontwikkeld voor de Specialties van Vilosa. Dit bijzondere assortiment van onder andere de Magic Bells en Lucky Bells zal het komende jaar verder worden uitgebreid en vormen een belangrijke productgroep voor Vilosa. Tijdens de Seasonal Trade Fair wordt er tevens een collectie met keramiek onthuld. Zo wordt Vilosa nog meer hét huis van de Kalanchoë, met voor elke klantvraag een passend product. Benieuwd naar uitstraling van de nieuwe concepten? Bezoek dan Vilosa tijdens de Seasonal Trade Fair op 6 en 7 maart in Naaldwijk. Meer informatie op www.vilosa.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Blog: Haast u langzaam

Een weblog van Jolanda Heistek. Zij is programmamanager bij Greenport West-Holland. Jolanda schrijft deze...