Video: Flower Circus Walks bij Deliflor Chrysanten

Video: Flower Circus Walks bij Deliflor Chrysanten

Deze week vinden bij Deliflor Chrysanten de jaarlijkse bloeiproeven plaats onder de naam Deli Florshop. Voor deze gelegenheid heeft Deliflor een Deli Florstore ingericht.

In de Florstore wordt een aantal van Deliflor's nieuwe en bekende rassen gepresenteerd in de sfeer van een luxe warenhuis. Flower Circus was gisteren van de partij. Namens Deliflor leidde Lejla Begovic de kijkers van de Flower Circus Walks rond in de kas, en uiteraard ook in de Deli Florstore. Op deze manier kregen zij ook een mooi inkijkje in de laatste veredelingsresultaten, en de enorme diversiteit van het Deliflor-assortiment.
Zo werden de vorige week geďntroduceerde santini Pixel Amor getoond en ook de prachtig groene santini Smeraldo die volgende week voor het eerst op de markt verschijnt.
 
Met de uitleg over de chrysant en hoe het veredelingsproces in zijn werk gaat, was het niet alleen een pracht om naar te kijken, het was ook nog eens interessant om zo veel te leren over deze prachtige bloem, zo laat Flower Circus weten. Bekijk hier een video.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v