Verkoop Original Orchids Frame blijft stijgen

23-05-2019    10:42   |    Goedemorgen

Artisan’s Original Orchids in Frame ziet de verkoopcijfers nog steeds stijgen. Begin van dit jaar won het concept de Dutch Tulip Award voor 'beste concept' en daar plukt eigenaar Wilco Verhoeven nu de vruchten van. De verkoopcijfers stijgen en de Phalaenopsiskweker krijgt veel positieve reacties over het stijlvolle frame. Tijdens de Orchid Inspiration Days 2019 is het product te bezichtigen in de kwekerij in Nieuwaal.

Het Original Orchids Frame is sinds de awarduitreiking op meerdere plekken tentoongesteld. De bekroning tot ‘winnar of the Dutch Tulip Awards’ is ook terug te zien op de verpakking van het product én in andere communicatie-uitingen. Dit heeft gezorgd voor internationale aandacht voor het Original Orchids in Frame. Eindklanten in binnen- en buitenland vragen via hun leverancier naar het product en Artisan ziet een stijging in de verkoopcijfers.

Orchid Inspiration Days
Het Original Orchids Frame zal, samen met andere producten uit het assortiment van Artisan, te bezichtigen zijn tijdens de Orchid Inspiration Days, waaraan de kweker komend jaar voor het eerst deelneemt. Tijdens het evenement, tussen 5 en 13 juni, openen veertien verschillende orchideeënkwekers hun deuren om de eindklant en exporteur op inspiratievolle wijze te informeren over assortiment en bedrijfsvoering.
Artisan benadrukt tijdens deze inspiratievolle opendagen de ambachtelijke producten uit de provincie; naast een kijkje achter de schermen bij de ambachtelijke kwekerij, kunnen bezoekers in Nieuwaal terecht voor een ambachtelijk maal met verse Gelderse streekproducten. Daarnaast maken alle aanwezigen kans op het winnen van een tour door het provinciale landschap in ‘stijl’. Ga voor meer informatie over de Orchid Inspiration Days naar www.orchidinspirationdays.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Proost op 80 jaar tuinbouw!

Van de eerste analoge klimaatregeling tot aan geavanceerde complexe systemen voor de teelt op aardwarmte; de...