Vandaag gaat ons bloemetje naar...

06-04-2020    11:00   |    Goedemorgen

Vandaag sturen wij namens Gerda Hofland naar Huize de Bankier in Maasdijk, waar sinds januari een wooninitiatief is gestart voor jongvolwassenen met een beperking.

"Er is nu een moeilijke tijd aangebroken. Bewoners mogen niet meer naar hun ouders en andersom mogen ouders niet meer op bezoek. Echt heel moeilijk omdat zij nog maar zo kort daar wonen. De verzorgers doen er alles aan om het de bewoners naar hun zin te maken, maar het blijft een onbegrijpelijke en onwerkelijke situatie voor deze jonge mensen. Geen dagbesteding en geen werk, en ook alle leuke activiteiten die gepland waren gaan vanzelfsprekend niet door. Dit vraagt veel improvisatie en inzet van het personeel. Het zou heel fijn zijn als jullie hen een oppepper kunnen geven."

Daar gaan we voor zorgen, Gerda!

Naar aanleiding van de actie die Goedemorgen en KAS Magazine ruim twee weken terug startten, waarbij wij elke dag een bosje bloemen bij iemand laten bezorgen, hebben we al veel mooie reacties mogen ontvangen. En omdat de maatregelen zijn verlengd, gaan wij ook nog een weekje langer door met de actie.

Blijf inzenden!
Is jouw inzending niet uitgekozen? Niet getreurd! Alle aanmeldingen die we ontvangen, blijven in aanmerking komen. Elke dag kiezen we een van de reacties uit, ongeacht wanneer die is binnengekomen. Dus blijf ook vooral nieuwe mensen aanmelden!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws