Vandaag gaat ons bloemetje naar...

01-04-2020    11:00   |    Goedemorgen

Vandaag sturen wij namens Ronald Kloppenburg van Luiten een bloemetje naar de medewerkers van ASVZ Koningshof in Maassluis.

"Deze mensen uit de zorg komen iets minder in beeld (vaak zelfs helemaal niet) echter zijn dagelijks met zeer veel liefde en medeleven bezig om de verstandelijk beperkten uit te leggen en te begeleiden in de paniek, het verdriet en de onmacht die dit bij deze groep laat zien. Een afstand van 1,5 meter van elkaar is bij dit soort mensen bijna onmogelijk, ze vragen liefde en aandacht. Voortdurend binnen zitten is bijna niet mogelijk, ze zijn dagbesteding extern gewend, echter deze zijn inmiddels gesloten dus zijn de bewoners allemaal verplicht thuis te zijn. Een contactverbod met de buitenwereld begrijpen ze niet. Een paar kleine voorbeelden van wat deze verzorgers nu meemaken. Ik hoop en wens dat jullie hier gehoor aan kunnen geven."

Dat gaan we zeker doen, Ronald! De bloemen gaan richting Maassluis vandaag.

Naar aanleiding van de actie die Goedemorgen en KAS Magazine deze week startten, waarbij wij de komende tijd elke dag een bosje bloemen bij iemand laten bezorgen, hebben we al veel mooie reacties mogen ontvangen.

Blijf inzenden!
Is jouw inzending niet uitgekozen? Niet getreurd! Alle aanmeldingen die we ontvangen, blijven de komende weken in aanmerking komen. Elke dag kiezen we een van de reacties uit, ongeacht wanneer die is binnengekomen. Dus blijf ook vooral nieuwe mensen aanmelden!


Reacties (1)

Ronald Kloppenburg at 01.04.2020

Super bedankt kanjers van Hortibizz :)

Reageer op dit bericht

Meer nieuws