Van der Tak in landelijk bestuur Kom in de Kas

24-05-2019    09:36   |    Goedemorgen

Sjaak van der Tak, voorzitter van Glastuinbouw Nederland, neemt zitting in het landelijk bestuur van Kom in de Kas. Van der Tak gaat hiermee in op verzoek van het landelijk bestuur om een directe lijn met de ondernemersorganisatie te hebben.

'Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Glastuinbouw Nederland mede sturing geeft aan de invulling van het evenement', aldus René van Dop, landelijk voorzitter van Kom in de Kas.

Kom in de Kas belangrijk voor sector
Na het vertrek van Nico van Ruiten in september 2017 heeft Jacco Vooijs namens Glastuinbouw Nederland deze functie tijdelijk ingevuld. Voorzitter Van der Tak neemt vanaf nu die taak over en heeft er veel zin in. 'Kom in de Kas is belangrijk voor de sector, daar moeten we als Glastuinbouw Nederland bij betrokken zijn en die taak neem ik graag op me', zegt Van der Tak.

43e keer
Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw en wordt in 2020 voor de 43e keer georganiseerd. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Interpolis en Rabobank. Volg Kom in de Kas ook via Facebook, Instagram en Twitter.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Proost op 80 jaar tuinbouw!

Van de eerste analoge klimaatregeling tot aan geavanceerde complexe systemen voor de teelt op aardwarmte; de...