Vacaturevideo: wat voegt het toe

19-10-2018    09:39   |    Goedemorgen

Een nieuwe trend op de vacaturemarkt is de vacaturevideo. Bedrijven versterken de verspreiding van hun vacature door middel van een video.

Er zijn tegenwoordig een hoop vacatures, daarom is het noodzakelijk als bedrijf om op te vallen tussen alle andere vacatures. Je wilt duidelijk laten zien wat de vacature inhoudt, maar ook wat de cultuur is bij het bedrijf. Een vacaturevideo is een medium dat zich uitstekend leent om deze doelen te bereiken.

Het voordeel van video ten opzichte van een vacaturetekst, is dat je gelijk het bedrijf kunt laten zien. Medewerkers die in beeld komen, het pand dat je kunt laten zien en ook de werkzaamheden. Daarnaast is het voordeel van een video ten opzichte van tekst dat een video makkelijker te verspreiden is via video-based social media, zoals Instagram en Facebook, maar ook meer aandacht trekt op LinkedIn.

Hortimat is een bedrijf dat gekozen heeft voor een vacaturevideo bij hun vacature voor Allround Monteur. 'Wij hebben gekozen voor een promotie-video, omdat wij danken dat we dan pas echt goed kunnen laten zien wie we zijn en wat we doen', laat Stef van der Linden van Hortimat weten. 'We krijgen veel positieve en leuke reacties. Het is ook mooi om onze 20.000 m³ aan opslag en werkplaats te laten zien via een vacaturevideo, die bomvol machines en materialen staan.'

Bekijk de vacaturevideo van Hortimat hier.

Ook interesse in een vacaturevideo? Mail voor meer informatie met kim@spam-protecttuinbouwcommunicatie.nl

 

 

 

[branded content]

[video: MZ Producties]


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws