Tuindagen op Slot Zuylen

21-07-2021    09:12   |    Goedemorgen

Dit weekend is het zover: in samenwerking met Trotsmarkt organiseert Slot Zuylen de jaarlijkse Tuindagen. Liefhebbers van tuinieren en het buitenleven kunnen hun hart ophalen bij lokale ondernemers op het gebied van bloemen, planten, natuur en kunst. Het belooft weer een mooi zomers weekend te worden voor mensen met én zonder groene vingers.

In de prachtige tuin rondom het slot staan ondernemers met lokale en vaak handgemaakte producten. Doe inspiratie op voor je tuin of balkon en kom tot rust onder het genot van een Utrechts biertje of een appelperensap uit de tuin.

Naast een bezoek aan de markt, geeft een ticket toegang tot de prachtige tuin van het slot, waar op verschillende momenten tuinrondleidingen worden gegeven. Ook de moestuin is voor deze gelegenheid geopend voor publiek. Producten uit de moestuin kunnen worden gekocht bij de Belle-bar, te vinden op het voorplein. Neem bij je bezoek direct een kijkje op de bel-etage van het kasteel.

De tuindagen worden omlijst met muziek en er is entertainment voor de jonge bezoekers. Liefhebbers van tuinieren en het buitenleven kunnen hun hart ophalen, maar door het gevarieerde aanbod zijn de tuindagen een beleving voor jong en oud!

“Trots gaat over delen van de mooie dingen die het leven te bieden heeft, trots zijn wij allemaal. We doen dat het liefst op de mooiste locaties. Ontspannen en genieten van alles wat met Trots te maken heeft”, aldus Rogier Engels.

Kijk hier voor meer informatie en tickets.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Morgen op PTR: JB Groep

Jordy van den Berg van JB Groep is dinsdagochtend te gast in de studio van Paprika Tasty Radio. Hij komt langs...