Tuinbouw loopt warm voor radiodag op 7 juli

02-07-2020    10:58   |    Goedemorgen

Dinsdag 7 juli a.s. gaan HortiContact, KAS Magazine en Goedemorgen onder het thema ‘Nieuwe perspectieven’ in een nieuwe radiomarathon, de stand van zaken belichten met telers, toeleveranciers en instanties. Veel bedrijven hebben zich inmiddels al aangemeld om deel te nemen, zo laat uitgever Aad Tijsen van Holland Hortimedia weten.

"We kijken samen naar de veerkracht van de tuinbouwsector tijdens deze pandemie. De afgelopen maanden veranderde de wereld drastisch. In negatieve, maar toch óók in positieve zin. De pandemie bleek immers ook kansen te bieden. Hoe heeft de tuinbouw zich de afgelopen maanden herpakt? Welke nieuwe perspectieven verschijnen aan de horizon?", zo blikt Tijsen vooruit op de radiomarathon.
 
Samen met bedrijven en instanties wordt op Paprika Tasty Radio de hele dag vooruit gekeken naar de status van de flower & foodbusiness nu we een paar maanden verder zijn na de eerste Dag van de Tuinbouw in april. "Vanuit de studio gaan we weer tal van bedrijven en organisaties bellen en dit keer zullen ook gasten aanwezig zijn in de studio. Daarnaast gaat Jacco Strating weer als reporter langs verschillende tuinbouwbedrijven om reacties te peilen. De aanmeldingen voor deelname aan de Dag van de Tuinbouw gaan hard. Dit keer kunnen maximaal 52 bedrijven en organisaties deelnemen en we hebben al een hoop mooie namen mogen noteren, waaronder Nitea, Svensson, Ridder Group, InHolland, Mprise, HortiPro en Oreon. Sjaak van der Tak zal om 8.00 uur bovendien de afstrap van de radiodag geven, dus we kijken er enorm naar uit."

Bedrijven en organisaties die ook willen aanhaken, moeten er snel bij zijn. Neem hiervoor contact op via jolanda@spam-protecthollandhortimedia.nl. Wij vragen een kleine (vrijwillige) tegemoetkoming in de kosten van € 179. Daarvoor krijgen deelnemende partijen de mogelijkheid om iemand vanuit de organisatie live in de uitzending aan het woord te laten én vermelding in de nieuwsbrief van Goedemorgen.

Luister straks tussen 13.00 en 14.00 uur naar KAS Live! op Paprika Tasty Radio. Aad Tijsen vertelt dan meer over de Dag van de Tuinbouw. Gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is.

(Foto: Onze speciale reporter tijdens de vorige Dag van de Tuinbouw


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws