Throwback: Van GN/SN naar GM

13-08-2019    09:35   |    Goedemorgen

Gedurende de zomerperiode zetten we op deze plek in de nieuwsbrief elke dinsdag en donderdag een 'throwback' naar een bijzonder, opvallend, epic of gewoon leuk moment uit 10 jaar TuinbouwCommunicatie, waar Goedemorgen, KAS, Strongow en Paprika Tasty Radio tot voor kort deel van uitmaakten.

Bekijk hier de kick-off video

1 november 2017 was een epic moment. Op die dag veranderden GroenteNet en SierteeltNet niet alleen van naam, maar ook de complete look and feel ging op de schop. Onder de naam Goedemorgen werden 16 nieuwe, flashy gewasnetten gelanceerd en sinds die dag ontvang jij elke dag de Goedemorgen-nieuwsbrief.

Om de nieuwe naam en stijl, maar ook het verrassende nieuwe logo met de Goedemorgen-haan binnen de sector te introduceren, maakten wij bovendien een unieke give-away. Goede relaties ontvingen een videoplayer per post waarmee zij een vette kick-off video konden bekijken. Een van de hoofdrollen in de video was weggelegd voor Matthijs 'John Quid' van den Beukel, die over was gekomen van Geen Stijl om het tuinbouwnieuws op te schudden.

Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder en is Goedemorgen een begrip binnen de tuinbouw. Mede dankzij deze ongeëvenaarde lanceringscampagne!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws