Theo Grünewald (59) overleden

27-01-2020    10:02   |    Goedemorgen

Op 25 januari jl. is Theo Grünewald overleden. Grünewald was tot een paar geleden de drijvende kracht achter een groep bedrijven die de naam Grünewald voerde. De jongste zoon van de Familie Grünewald heeft na het behalen van zijn diploma’s samen met zijn oudere broer het bedrijf van hun vader overgenomen.

Het pionieren zat Theo Grünewald in zijn bloed. Al snel hebben ze het ouderlijk bedrijf, wat hoofdzakelijk chrysanten stek bewortelde, omgetoverd tot een van de eerste professionele leveranciers van bewortelde stek van perk en balkon planten. Door zijn gedreven inzet is destijds het kleine Duitse bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler in de wereld van jonge planten leveranciers, met verschillende vestigingen in Europa en verkoop kanalen over de hele wereld.

Enkele jaren geleden heeft Grünewald de keuze gemaakt om na vele jaren hard werken meer tijd te gaan besteden aan zijn familie. Hij was bezig zich terug te trekken uit het bedrijf. Het is hem helaas niet gegund lang hiervan te genieten. Nadat hij eind november 2019 getroffen is door een hartstilstand, is hij in een comateuze toestand beland en afgelopen zaterdag is hij op 59 jarige leeftijd overleden.

"Theo was een man met passie voor zijn vak, altijd op zoek naar nieuwe wegen. Hierbij ging hij onomstotelijk door om zijn doel te behalen. Als mens stond hij altijd voor iedereen klaar en als werkgever was hij goed voor zijn personeel", zo laten zijn collega's weten. 

Theo Grünewald zal in het bijzijn van zijn familie begraven worden.


Reacties (1)

Jos at 04.02.2020

Met innige deelneming van een gepensioneerd medewerker van de firma Vitro-elite uit België. Jos De Donder.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Mooi

Leliekweker Paul Sonneveld hoopt dat iedereen zich vandaag mooi voelt, zegt hij op Instagram. Met zo'n fraai...