Shopper activatie Magical Hydrangea bij GroenRijk

Shopper activatie Magical Hydrangea bij GroenRijk

Vanaf woensdag 12 mei staat de Magical Hydrangea extra in de spotlights bij tuincentrumketen GroenRijk. Bij aankoop van twee Magical hortensia's krijgen consumenten daar namelijk een plantschepje cadeau. De shopper activatie vindt plaats in alle GroenRijkvestigingen en geldt voor Magicals die worden verkocht in de GroenRijkwebshop.

Magical hortensia's veranderen in één bloeiseizoen zeker drie tot vier keer van kleur. Dat maakt ze zo magisch. Bovendien zijn ze oersterk, waardoor je 150 dagen lang kunt genieten van de kleurverandering. Dankzij de stevige takken blijft de tuinplant ook overeind bij flinke regenbuien. Magical Hydrangea's zijn verkrijgbaar als tuin-, balkon- en kamerplant, voor ieder wat wils dus.
 
De shopper activatie
De tuincentra van GroenRijk presenteren de veelzijdige Magical prominent op de winkelvloer, waardoor de plant niet te missen is. Met A2 posters wordt de actie extra gecommuniceerd. De shopper activatie staat ook in de GroenRijkfolder, op de website en in de nieuwsbrief. Het plantschepje dat cadeau wordt gedaan heeft een waarde van 7,50 euro. Er wordt geen geldbedrag of vervangend product voorzien als de schepjes op zijn.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v