Schreurs opent deuren weer voor klanten

13-10-2021    09:22   |    Goedemorgen

Rozen- en gerberaveredelaar en -vermeerderaar Schreurs organiseert een huisshow voor professionele telers en andere geïnteresseerden van 1 tot en met 5 november 2021. Vertegenwoordigers staan klaar om bezoekers te assisteren.

Schreurs organiseert de huisshow op het hoofdkantoor in De Kwakel. Klanten kunnen de huisshow van 08:00 tot 18:00 uur bezoeken. Er wordt uitgekeken naar de fysieke bezoeken, Melchior Moen, commercieel directeur: “Telers willen het gewas bekijken en voelen, dat gaat vanzelfsprekend niet via een online meeting. Daarnaast is het fijn dat we elkaar weer in het echt kunnen spreken.”

De afgelopen periode heeft Schreurs niet stil gezeten. Peter Schreurs, directeur en eigenaar: “De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het verbeteren van ons huidige assortiment, evenals de ontwikkeling van nieuwe rassen. Daarnaast hebben we ook onze showkas vernieuwd.”

Het gehele nieuwe assortiment voor zowel rozen als gerbera’s wordt gepresenteerd. Daarnaast kunnen ook bekende rassen zoals Red Naomi! en Kimsey bewonderd worden. Vertegenwoordigers staan klaar om bezoekers te assisteren en te informeren over de laatste ontwikkelingen.

Wilt je van tevoren een afspraak maken voor een bezoek? Dat kan door te mailen naar jouw contactpersoon of naar Corina Lek via corina.lek@spam-protectschreurs.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Tomatokids

Tomatoworld ontving de kinderen van haar partners in het kader van de Dutch Food Week, zo valt te zien op...