Rondleiding door kassen in Westland weer mogelijk

17-05-2021    10:12   |    Goedemorgen

Westland Horti Tours is weer gestart met het geven van rondleidingen door de Westlandse kassen. Vanwege de coronamaatregelen was dit een tijdje niet mogelijk, maar onlangs vonden de eerste rondleidingen van dit jaar weer plaats. Twee studenten van ArtEZ University of the Arts met interesse voor watermanagement kregen een rondleiding in diverse kassen door gids Aad Verduijn.

Het enthousiasme van Aad had gelukkig niet ingeboet door corona. Anna, één van de studenten, mailde een paar dagen na de rondleiding het volgende: “Aad Verduijn gaf ons een heldere rondleiding door de kassen van het Westland. Wij kwamen bij hem met een duidelijke vraag: hoe wordt het water beheerd binnen de glastuinbouw? Aad vertelde ons over de verschillende watersystemen, die hij bij elke kas demonstreerde. Hij heeft ons in contact gebracht met verschillende kwekers, aan wie wij veel vragen konden stellen. Een fantastische dag! En veel geleerd over watergebruik in de kas!”

Wil je ook een rondleiding boeken? Ga voor meer informatie naar www.westlandhortitours.nl of mail naar info@spam-protectwestlandhortitours.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Haan van Oranje?

Oké, we weten dat de haan het symbool van de Fransen is. Maar zeg nou zelf, deze haan zou toch niet misstaan...