RFH helpt bij verbeteren betrouwbaarheid foto’s

27-06-2022    11:05   |    Royal FloraHolland

Juiste productfoto’s en -informatie zijn essentieel voor inkopers. Zij vertrouwen erop dat zij kopen wat zij op de foto’s zien en in de informatie lezen. Als jouw foto’s en informatie betrouwbaar zijn, verbetert dat jouw verkooppositie. En heb je een tevreden koper, aldus Royal FloraHolland. De veiling helpt graag mee.

"U bent als aanvoerder verantwoordelijk voor het aanleveren van juiste productfoto’s en -informatie. Uit onderzoek blijkt dat een inkoper bij een afwijking in productinformatie en -foto’s regelmatig afziet van herhaalaankopen. En dat is zonde. Royal FloraHolland biedt u ondersteuning bij het verbeteren van de betrouwbaarheid van foto’s en informatie van uw product(en). Zodat de inkoopbeleving van inkopers nóg beter wordt."

Quality index
Aan de Royal FloraHolland Quality Index kunnen kopers zien of kwekers aan A-, B- of C-score hebben. Op dit moment wordt ongeveer 70% van de klokpartijen aangevoerd door kwekers met een A-score. Van kwekers met een A-score kunnen kopers verwachten dat hun aanvoerinformatie en -foto’s zeer betrouwbaar zijn. Kwekers met een C-score hebben nog fors minder waarheidsgetrouwe productinformatie in hun aanvoerinformatie en / of -foto’s. "U kunt uw persoonlijke Quality Index score inzien in uw Mijn RFH-omgeving."

Per 1 januari 2023 introduceert RFH nieuwe acties voor het verbeteren van de betrouwbaarheid van productinformatie, gekoppeld aan de QI-score van een kweker. "Hoe dat er precies uit komt te zien, daarover zijn we momenteel met aanvoerders en inkopers in gesprek. Om uw score in de index te verbeteren bieden we hulp en ondersteuning aan. Daar kunt u nu gebruik van maken. We helpen u hier graag bij."

Lees hier meer


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Op naar Malta

Bij Olsthoorn Greenhouse Projects worden de voorbereidingen getroffen voor een te bouwen kas op Malta....