Plantarium onthult nieuwe koers tijdens IPM

Plantarium onthult nieuwe koers tijdens IPM

Plantarium presenteert zijn nieuwe koers op IPM Essen (28-31 januari). In het BIZZ Holland paviljoen ontdekken bezoekers en deelnemers wat deze formule hen te bieden heeft, ook wordt stilgestaan bij de thema's van de komende editie op 26, 27 en 28 Augustus 2020.

De nieuwe rol voor Plantarium als groene beurs en platform is samengevat in de belofte 'Your Greenspiration Matchmaker'. Op de stand in Essen ontdekken beursbezoekers wat er nieuw is en hoe Plantarium breder aansluit op trends en ontwikkelingen in de groene wereld. Ook krijgen marktpartijen voor het eerst een doorkijkje naar wat het nieuwe platform hen zakelijk te bieden heeft.

Thema's voor de komende editie worden tijdens de beurs nader toegelicht en inhoudelijk besproken met de beursbezoekers. Er is sprake van een nieuwe denkrichting ten aanzien van thematiek, die ten tijde van IPM nog ruimte laat voor ideeën en bijdragen vanuit het aanwezige beurspubliek.

De Plantarium-beurs vaart sinds 2019 een nieuwe koers. Daarin staat het matchen van inspirerende thema's en de daarbij horende producten en marktpartijen centraal. Plantarium slaat daarmee de brug naar een bredere doelgroep en gebruikt de komende maanden om de nieuwe koers en gepresenteerde formule verder vorm te geven.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v