Op tv: commercial Bedankt plant!

19-10-2018    09:58   |    Goedemorgen

De plantencommercial 'Bedankt Plant!' is vanaf zondag te zien op zowel op de commerciële zenders als op de publieke omroep. We laten hem alvast zien.

Een commercial,want Mooiwatplantendoen.nl, vindt het hoog tijd voor een eerbetoon aan de plant. Om consumenten aan de planten te krijgen, richt de nieuwe campagne 'Bedankt Plant!' de aandacht op de voordelen van planten op het gebied van gezondheid en welzijn. Dit past goed bij de groeiende belangstelling voor een gezonder leven en brengt positieve emotie in de relatie die mensen met planten hebben. Bekijk hier de commercial

De commercial is onderdeel van een meerjarige consumentencampagne en is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de achterban. De campagne loopt in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. In Nederland wordt de campagne naast tv ook getoond op reclameborden door heel het land, op social media en op Mooiwatplantendoen.nl. Bekijk hier de commercial. Als voorloper op de 'Bedankt Plant!' campagne is in Amsterdam de - door media enthousiast ontvangen - Plant Bathing Studio deze week geopend. In de studio kunnen bezoekers de positieve uitwerking van planten zelf ervaren. De studio is open tot en met zaterdag 20 oktober en te vinden op Haarlemmerstraat 72. 


Reacties (1)

j.c Louwiesse at 22.10.2018

Vreselijk irritante commercial.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws