Online Valentijninspiratie

Online Valentijninspiratie

Nederland zit nog steeds in een lockdown. Hoe gaan we er juist nu voor zorgen dat mensen met Valentijn toch bloemen kopen? En hoe bieden we ze een bijzondere beleving? Plantion, Groothandelscentrum Plantion, Smithers-Oasis en VBW organiseren op 2 februari een livestreamevent ter inspiratie.

Het livestreamevent is te volgen via de Facebook-kanalen van de initiatiefnemers en het YouTube-kanaal van VBW. Vanuit je 'luie stoel' kan je meekijken. Op het programma staan korte demonstraties van Roxanne van Schellen en Hanneke Frankema, van het VBW Inspiratieteam. Zij geven je tips en ideeën voor Valentijn. Tussendoor is er ruimte om vragen te stellen en zullen collega-bloemisten aan het woord komen om 'verkooptips in lockdowntijden' te delen. Het event zal zo'n 1,5 uur duren.

Opnames
De demonstraties worden opgenomen en komen enkele dagen na het event beschikbaar. Ook worden van 2 commerciële arrangementen instructievideo's gemaakt, zodat je op een later moment ook zelf aan de slag kan gaan. Deze zijn direct na afloop beschikbaar; met materialenlijsten.  
 
Heb je op voorhand vragen voor de arrangeurs of initiatiefnemers? Mail ze dan naar info@vbw.nu. De initiatiefnemers proberen ze dan tijdens het livestreamevent te beantwoorden.


Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v