Noviflora breidt uit

Noviflora breidt uit

Noviflora neemt een participatie in het Noorse bedrijf Vestfold Blomst AS. De krachten worden daardoor gebundeld en de samenwerking verder uitgebouwd. Deze participatie past binnen de multilocal strategie vanuit marktleiderschap waarbij de focus ligt op de marktgebieden Noord- en Centraal Europa. Naast de bedrijven in Zweden en Zwitserland voegt Noviflora nu ook Noorwegen toe.

Vestfold Blomst AS heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de verkoop van bloemen en planten aan Noorse bloemisten en tuincentra. Directeur Řyvind Riise Jensen: "We zijn trots dat zo'n sterk en solide bedrijf als Noviflora partner en mede-eigenaar wordt van ons bedrijf. We kijken ernaar uit om deel uit te maken van de Noviflora-familie en te profiteren van haar jarenlange markleiderschap in Scandinavië met daarbij de kennis en ervaring die Noviflora heeft. Door deze samenwerking creëren we de kortste weg van kas naar kassa voor nationaal en internationaal product en kunnen we de klanten nog beter van dienst zijn en volledig ontzorgen." De activiteiten van Vestfold Blomst AS blijven plaatsvinden op de huidige vestiging in Larvik in Noorwegen.

De participatie in het Noorse bedrijf betekent een verdere verdieping in deze markt waar Noviflora al jarenlang actief is. Noviflora wil de rol als kwaliteitsleverancier voor bloemen en planten voor Noord- en Centraal Europa duurzaam uitbouwen door voorwaarts te integreren in de markten waar het familiebedrijf als exporteur al marktleider is. Met bijna 50 jaar ervaring en vanuit passie voor vers čn service staat Noviflora aan de top van Nederlandse sierteeltexporteurs in het hogere kwaliteitssegment. Vanuit één digitaal platform, waar een klant- en segmentgericht lokaal en internationaal assortiment wordt aangeboden, worden de klanten ontzorgd en beleverd vanuit een land-dekkend logistiek netwerk. Dit in combinatie met de ontwikkeling van nieuwe concepten en  slimme toepassingen op gebied van data en digitale systemen.

Kennis en ervaring wordt gebruikt om klanten te informeren, te inspireren en ze een beter rendement te laten maken. Door deze innovatieve aanpak en voorwaartse strategie in de marktgebieden van  Noviflora heeft het familiebedrijf een duurzame en resultaatgerichte toekomst.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v