Nife zoekt besparingsadviseur

28-07-2020    09:15   |    Goedemorgen

NIFE Energieadvies maakt zich hard om de beste energiecontracten voor klanten af te sluiten tegen aantrekkelijke tarieven én gunstige voorwaarden die passen bij het bedrijfsprofiel van de klant. Hiervoor is het bedrijf momenteel op zoek naar een nieuwe collega.

Nife zoekt een besparingsadviseur. Wat houdt dat precies in? "Je gaat je volledig bezighouden met het behalen van extra besparingen voor de klant en dan met name de kwekers/telers. Veel besparingen zijn mogelijk door de verbruiksprofielen van de aansluitingen te analyseren. Dit geldt zowel aan de kant van de leverancier van energie, als aan de kant van de netbeheerder die de energie transporteert. En ook het verkleinen of vergroten van gas- en elektra aansluitingen levert besparingen op", zo laat Nife weten.

Een diverse job dus, waarin je je eigen werkzaamheden kunt regelen en organiseren. "Je bent leading op deze onderwerpen. Om dit te kunnen doen houd je de ontwikkelingen in de markt in de gaten die van invloed zijn. Je schakelt veel met klanten om zo hun bedrijven en werkprocessen te leren kennen."

Nife benadrukt dat het team en de sfeer erg belangrijk zijn binnen het bedrijf. "We zijn een gezellig team waarbij we hard werken, maar veel lachen ook belangrijk vinden. We zoeken dus een collega met deze mentaliteit én een beetje humor. Een stapje harder lopen als het nodig is en gezelligheid tussen het werk door. Af en toe een pubquiz, etentje of een lekkere lunch vinden we ook leuk."

Het makkelijkste zou zijn als kandidaten ervaring hebben in de tuinbouw, waardoor zij al inzicht hebben in de bedrijfsprocessen, zo laat Nife weten. "Zo kun je makkelijker inspringen op de kansen voor kwekers. Maar laat je vooral niet afschrikken als dit niet zo is. Met de juiste instelling kun je de werkzaamheden zo leren."

Wie meer wil weten over de vacature of wil reageren, kan hier meer informatie vinden.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Mooi

Leliekweker Paul Sonneveld hoopt dat iedereen zich vandaag mooi voelt, zegt hij op Instagram. Met zo'n fraai...