Nieuwe Commercieel Manager bij HortiPro

18-02-2020    10:03   |    Goedemorgen

HortiPro BV heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld als producent en distributeur van biologische- en natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen in de Europese markt. Door de sterke groei van het bedrijf in de afgelopen jaren, heeft de directie van HortiPro besloten zich te versterken met Jürgen Brokelman, die per 1 april zijn nieuwe taak zal oppakken.

Brokelman heeft in 13 jaar tijd ruime kennis en ervaring opgedaan bij ECOstyle en kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging. Zijn taak is om samen met het team de commerciële visie te bepalen en vorm te geven voor HortiPro in binnen- en buitenland.

Gerco Overweg, directeur van HortiPro, ziet ernaar uit om met Brokelman aan de slag te gaan en verwacht met hem en de vorig jaar aangetrokken technisch adviseur, Eric Kerklaan, een solide en sterk kernteam te hebben. "Hiermee kunnen we de volgende stap zetten", aldus Gerco. De komende jaren zullen er meerdere nieuwe producten aan de portfolio worden toegevoegd, dit vraagt de juiste strategie en Jürgen is hiervoor de juiste persoon.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws