Nederlanders bestellen massaal online bloemen

02-04-2020    09:43   |    Goedemorgen

Nederlanders bestellen massaal bloemen om elkaar een hart onder de riem te steken in tijden van corona. Ook bloemenspecialist Fleurop ziet het aantal online bestellingen sterk stijgen.

In samenwerking met #Flowers4Oxygen voegt Fleurop vandaag het Longfondsboeket toe aan haar collectie. Per verkocht boeket doneert Fleurop €2,50 aan het Longfonds.

“We zijn ontzettend blij met de steun van Fleurop”, laat directeur Michael Rutgers van het Longfonds weten. “Dankzij acties als deze kunnen we in kaart brengen wat de gevolgen zijn van corona voor je longen. Essentieel, want het is nu al duidelijk dat een deel van de coronapatiënten blijvende longschade aan het virus overhoudt.”

Bezorg een goed gevoel       
Het Longfondsboeket kenmerkt zich door felle kleuren en is allergeenvrij, waardoor het boeket geschikt is voor mensen met gevoelige luchtwegen en hooikoorts. “Met dit boeket geef je niet alleen schitterende bloemen”, vertelt Leonie van Zante, marketingspecialist van Fleurop. “Je maakt bovendien een groot gebaar. Een boeket dat de essentie van Fleurop, een goed gevoel bezorgen, waarmaakt. Van ieder verkocht boeket doneren wij € 2,50 aan het Longfonds. Dit gaat niet ten koste van de waarde van de bloemen.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws