Moerman wint Glazen Tulp

17-01-2020    10:06   |    Goedemorgen

Op donderdag 16 januari reikte Royal FloraHolland de Glazen Tulp Awards 2020 uit tijdens het nieuwjaarsevent. Decorum kweker Moerman Lilium nam de prijs in ontvangst voor de categorie snijbloemen met de Lilium oriental-Roselily Samantha.

Kweker Jaap Moerman: "De Roselily Samantha is een héle mooie aanwinst in ons assortiment. Met de felroze kleur en scherpe witte rand is dit een prachtige lelie. Bovendien is de Roselily Samantha stuifmeelvrij, dus uitermate geschikt om te verwerken in bloemwerk. Iedereen bedankt voor het stemmen en de jury voor hun positieve commentaar. Ook gaat dank uit naar de veredelaar De Looff Innovation en samenwerkende Roselily kwekers voor de prettige samenwerking"

Decorum laat weten ook trots te zijn op andere bedrijven uit het collectie die in de prijzen vielen. Hofland Flowering Plants behaalde met Cinqolore een tweede plaats in de categorie kamerplanten. In de  categorie tuinplanten behaalde Ammerlaan-Sosef ook een tweede plaats met Celosia Autumn Purple Celosia XXL. De Alstroemeria Florinca Mojito van Together2Grow behaalde een derde plaats in de categorie snijbloemen. In totaal waren er negen producten van Decorum genomineerd.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Mooi

Leliekweker Paul Sonneveld hoopt dat iedereen zich vandaag mooi voelt, zegt hij op Instagram. Met zo'n fraai...