Meld je als bezoeker aan voor Trade Fair Aalsmeer

23-10-2019    10:40   |    Goedemorgen

De Trade Fair Aalsmeer is op 6, 7 en 8 november hét epicentrum van de sierteeltsector. Met een beursoppervlak van maar liefst 25.000 m2, 20.000 producten en 700 exposanten uit binnen- en buitenland, is de Trade Fair Aalsmeer dé internationale sierteeltbeurs die je niet wilt missen. "Kwekers, veredelaars en handelaren presenteren hun noviteiten en hun bijzondere bloemen en planten aan een groot publiek. Ontdek, bewonder en maak verbinding tijdens de Trade Fair Aalsmeer", aldus Royal FloraHolland.

Het driedaagse evenement, dat 's werelds grootste keuze aan planten en bloemen onder één dak brengt, biedt spannende nieuwe producten, innovatief design, slimme merchandisingconcepten en een hoogwaardig educatief programma. De beurs, die zich in drie hallen met elk een eigen ingang bevindt, gaat naar verwachting 20.000 bezoekers verwonderen vanaf het moment dat zij de beursvloer van 25.000 m2 betreden.

Het Royal FloraHolland House
Centraal op de Trade Fair Aalsmeer vindt u het Royal FloraHolland House. Hier worden presentaties gegeven over onder andere internationalisering, duurzaamheid, innovatie en digitalisering. Dit zijn belangrijke thema's binnen Royal FloraHolland en de sierteeltsector. Ook zijn er trend- en inspiratieworkshops, noviteiten en staat onder andere Floriday, het digitale platform van Royal FloraHolland op de beurs waar ze de bezoekers van alle informatie over deze infrastructuur kunnen voorzien. Op de Trade Fair Aalsmeer zijn de belangrijkste sierteeltbedrijven te vinden die de sector kent. Een beurs zoals de Trade Fair is een van de beste manieren om de naamsbekendheid te vergroten en een gericht publiek te informeren over producten. Steeds meer bedrijven gaan dit belang inzien en spelen hier gericht op in.

Een volle beurshal
De boekingen voor de Trade Fair Aalsmeer van dit jaar zijn de afgelopen maanden zoals altijd sterk geweest. Dit heeft ertoe geleid dat 400 potplantenkwekers, 200 producenten van verse snijbloemen, 45 veredelaars, een tiental bloemengroothandels en nog eens 80 leveranciers, 100% van de beschikbare ruimte hebben ingenomen. Uniek aan de Trade Fair Aalsmeer is dat het een gericht sierteeltevenement is. Het merendeel van de exposanten zijn telers dus het belooft een weelderige en kleurrijke beurs te worden.

Innovatie
Innovatie blijft een belangrijke rol spelen binnen de sierteeltsector en dat is te merken. De Greenovation Award, die de afgelopen twee jaar de Best Stand Award heeft vervangen, is een erkenning voor bedrijven die blijk hebben gegeven van uitzonderlijk leiderschap en presteren op het gebied van de bescherming van de planeet en haar mensen. De Duurzaamheidscommissie van Royal FloraHolland bestaande uit Auke Boerma, Piet Briët en Stefanie Miltenburg, heeft 11 genomineerden geselecteerd in twee categorieën: product en concept. Zij zullen de winnaars bekend maken tijdens een prijsuitreiking die gepland staat op 6 november om 4 uur. Je kunt tot en met 31 oktober stemmen voor de Greenovation awards.

"De Trade Fair Aalsmeer is de perfecte gelegenheid om je onder te dompelen in de wereld van bloemen en planten. Je kun je nog steeds aanmelden voor de Trade Fair Aalsmeer."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws