Lekker druk in Berlijn

08-02-2019    10:02   |    Goedemorgen

De laatste beursdag is aangebroken in Berlijn. De Fruit Logistica kan weer rekenen op veel internationale bezoekers die de stands van bedrijven van over de hele wereld bekijken. Ruim 3200 exposanten presenteren zich uit 84 landen.

Veel landen hebben zich verenigd in een gezamenlijke stand. Het Nederlandse bedrijfsleven vertegenwoordigde met zo’n 5000 m2 aan standbouwoppervlakte de beursvloer. Met meer dan 100 standhouders in het Nederlandse paviljoen, en de aanwezigheid van vele Westlandse bedrijven, was de (glas)tuinbouwsector tijdens deze beurs weer goed vertegenwoordigd. We gaan er van uit dat er weer goede contacten zijn opgedaan voor een vruchtbaar jaar.

Techniek en innovaties
In de beurspaden en tijdens lezingen vielen verscheidene innovaties en producten op zoals de aardbeiplukobot, vertical farming en recyclebare verpakkingen. Fruit Logistica is uitgebreid met een Start-up Day en laat zo een reeks startende bedrijven met high-tech toepassingen, sensoren, data-integratie, e-commerce, automatisering en robotisering zien.
In de fotoserie van Fruit Logistica zie je een impressie van de 2019-editie van de beurs. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws