Inspiratiesessie innovaties in Greenport

07-11-2017    09:13   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Greenport West-Holland organiseert op 21 november een inspiratiesessie over het Innovatiepact van de Greenport. Doel van het Innovatiepact is het samenbrengen van vraag en aanbod op het gebied van kennis en innovatie in de regio. Het Innovatiepact richt zich op de volgende thema’s: Circulaire economie, Feeding the Mega-cities, Slimme ketens, Gezondheid en Geluk, Duurzame emissieloze teelt.

Kennis en innovatie zijn de belangrijkste pijlers van de Greenport. Volgens Greenport West-Holland is het voor bedrijven en organisaties essentieel dat het complete tuinbouwcluster zich blijft ontwikkelen en dat de regio het internationale kennis- en innovatiecentrum blijft. Maar hoe organiseren we dat: hoe verbinden en versterken we elkaars inspanningen?

Ondertekening moet nog
Begin 2018 wordt het Innovatiepact ondertekend. De Greenport verwacht dat het voor veel bedrijven en organisaties een meerwaarde heeft om hier handtekeningen onder te zetten. Voor het zo ver is wil de Greenport West-Holland iedereen informeren en inspireren over de achtergrond én de kansen van het Innovatiepact. Tijdens een speciale inspiratiesessie wordt iedereen geïnformeerd over het Innovatiepact.

Tijdens deze bijeenkomst hoort men meer over de opzet, de uitwerking, de partners én de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie. Greenport Westland-Holland nodigt iedereen dan ook van harte uit bij deze inspiratiesessie te zijn zodat er gezamenlijk gezorgd kan worden voor een sterke Greenport met een internationaal kennis- en innovatiecentrum. 

De inspiratiesessie begint om 16.30 uur tot 18.30 uur in het World Horti Center in Naaldwijk. Hier aanmelden voor de inspiratiesessie.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws