Mamabubbel...

16-04-2021    10:26   |    Goedemorgen

In het afgelopen jaar hebben moeders meer rollen vervuld dan ooit. Vaak vanuit huis zijn de moeders: juf, kok, vrouw van, medewerkster, mantelzorger en nog veel meer. Energie geven aan iedereen om je heen in een hectisch jaar vraagt veel.

“Het dagelijkse leven draait om alles en de bubbel draait om jou.” Mama’s verdienen “Me-time”! Geef moeders een momentje voor zichzelf in hun eigen bubbel. Omringd door bloemen en planten komen ze hier pas echt tot rust, meent Fleurametz.

"Geef iets speciaals om van te genieten. Denk bijvoorbeeld aan bloemen die hen opvrolijken, die ze lekker vinden ruiken. Elke moeder heeft een favoriet. Bijvoorbeeld de Pioenroos die symbool staat voor échte liefde, geluk en voorspoed. Of de witte Avalanche+ roos die staat voor vertrouwen, respect en een nieuw begin. Of denk aan planten die luchtzuiverend zijn en die je omringen waardoor een moeder zich even kan afsluiten en op zichzelf kan zijn. Creëer samen met de bloemist dat geluksmomentje, die eigen bubbel. Want moeders verdienen een boeket of plantenarrangement dat met liefde is gemaakt en hen even doet wegdromen of ontspannen."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Blog: Modern werkenden

Een weblog van Henk Strating. Hij is oprichter van het bedrijf HS Arbeidsvoorwaarden CAO-advies &...