Vijf orchideeënkwekers tevreden over 1e Inspiration Week

16-06-2016    09:58   |    KAS TuinbouwCommunicatie

De vijf orchideeënkwekers van de eerste editie van Inspiration Week 23 zijn tevreden over het verloop en noemen de Inspiration Week een succes. Het evenement trok vorige week in vijf dagen tijd honderden geïnteresseerden uit het vak. Zij namen een kijkje bij de vijf deelnemende orchideeënkwekerijen uit het Westland.

Tijdens het evenement deden de bezoekers inspiratie op waarmee ze extra verdieping kunnen geven in hun vakgebied. Alle deelnemers van Inspiration Week zijn kwekers van orchideeën, maar omdat ze toch zo verschillend zijn, zorgden zij voor een veelzijdig programma. Levoplant, OK Plant, Piet Vijverberg, Lansbergen Orchideeën en Opti-flor hebben afzonderlijk hun eigen invulling aan dit evenement gegeven.

Op de locaties van de vijf deelnemers zagen bezoekers prachtige presentaties van het assortiment, net geïntroduceerde nieuwe soorten en concepten gericht op de eindklant. Ook kon men een kijkje achter de schermen nemen bij het productieproces. Al met al was het volgens de bezoekers een zeer inspiratievolle week. De deelnemende ondernemers waren op hun beurt verguld met de positieve geluiden én de feedback van de bezoekers. 

In totaal zijn er ruim 500 bezoekers geweest en dit waren vooral klanten en eindklanten. De deelnemende bedrijven konden veel aandacht aan hen besteden; de gemiddelde bezoeker bleef gemiddeld 1,5 tot 2 uur. De bedrijven zijn erg te spreken over de kwaliteit van de bezoeken.

Een foto-impressie van het evenement is te vinden op de Facebookpagina van Inspiration Week 23. Alle klanten, eindklanten en hun relaties zijn alvast van harte uitgenodigd voor de volgende editie van het inspiratievolle evenement in week 23 in 2017.

Fotocredit: Daniëlle Looye


Reacties (1)

Ledgnd at 05.06.2020

Als merkonafhankelijke adviseur in de glastuinbouwverlichting, geeft Ledgnd een reactie op bovenstaand artikel. Lees het artikel hier: https://ledgnd.com/nieuws/ledgnd-reageert-op-artikel-van-goedemorgenpotplant-led-in-opmars-maar-wel-in-combinatie-met-hps/

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Blog: Modern werkenden

Een weblog van Henk Strating. Hij is oprichter van het bedrijf HS Arbeidsvoorwaarden CAO-advies &...