Klokvoorverkoop via Floriday populair

08-02-2019    11:15   |    Goedemorgen

[RoyalFloraHolland] Steeds meer kwekers verkopen hun bloemen of planten via de klokvoorverkoop-functie in Floriday. En dit aantal groeit dagelijks. Tot voor kort konden kwekers dit alleen via FloraMondo doen. Nu biedt Floriday ook de mogelijkheid om met klokvoorverkoop kleine aantallen te verkopen én een betere prijs te realiseren.

Plantenkweker JoGrow maakt al langer gebruik van klokvoorverkoop in Floriday. JoGrow is leverancier van een breed assortiment kamerplanten en Hydrangea. Verkoopmedewerker Wendy Duijvestijn van JoGrow deelt haar ervaring: 'De klokvoorverkoop-functie binnen Floriday is overzichtelijk en handig in gebruik. Ik log in op Floriday en daar vind ik direct het aanbod voor klokvoorverkoop al, afkomstig uit de EAB. Ik hoef alleen nog maar prijzen in te voeren. Ook kan ik direct zien op welke veiling onze planten worden aangeboden. Dit biedt ons veel gemak!'

Eenvoudig overzicht
Tot vlak voor de start van het veilen, kunt u maximaal de helft van uw klokaanbod verkopen via het Floriday platform. Het klokaanbod plaatst u zoals u gewend bent, via uw EAB. Vervolgens bepaalt u zelf de verkoopprijs en de hoeveelheid beschikbaar voor klokvoorverkoop. Floriday biedt u een eenvoudig overzicht met al uw klokvoorverkoop aanbod. En tot het laatste moment kunt u de prijs en hoeveelheid aanpassen. Een flexibele oplossing voor kleiner wordende bestellingen. Op termijn kunt u in Floriday ook een verkooprapportage bekijken zodat u direct inzicht heeft in uw verkopen.

Bron: Royal FloraHolland


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws