Kennissessie Groene Digitalisering groente- en sierteelt

27-06-2022    09:49   |    Goedemorgen

Vanuit het project ‘Versnellen Groene Digitalisering Glastuinbouw’ worden op woensdag 29 juni (glasgroente) en donderdag 30 juni (sierteelt) kennissessies georganiseerd. Tijdens de bijeenkomsten wordt ingegaan op het begrip Groene Digitalisering: wat is het, wat kan het, kan ik dit ook en wat kan het betekenen voor mijn bedrijf?

Programma
Vanuit Delphy en Kas als Energiebron wordt een toelichting gegeven op wat er al kan met groene digitalisering en wat de voordelen zijn voor uw bedrijf. Daarnaast wordt tijdens de rondleiding in het Delphy Improvement Centre een demonstratie gegeven van het project.
13.45 uur Ontvangst
14.00 uur Opening door Max van den Hemel, Delphy Digital groenteteelt / Klaas van Egmond, Delphy Digital sierteelt en Robert Solleveld (Glastuinbouw Nederland)
14.10 uur Presentaties:
• Wat is Groene Digitalisering en wat is er nu al mogelijk met data-gedreven teeltmanagement? Door Max van den Hemel (Delphy)
• Hoe komt Het Nieuwe Telen terug in Groene Digitalisering? Door Jan Voogt, Peter Geelen (namens Kas als Energiebron)
16.00 uur Rondleiding Delphy Improvement Centre
16.30 uur Afsluiting met drankje
17.00 uur Einde bijeenkomst

De sessies vinden plaats bij Delphy Improvement Centre aan de Violierenweg 3 in Bleiswijk. Aanmelden kan via het aanmeldformulier tot 28 juni 17.00 uur.

Het project Versnellen groene digitalisering glastuinbouw wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie en een bijdrage van de Provincie Zuid Holland. Mede gefinancierd in het kader van de respons van de Unie op de COVID-19-pandemie.

Partners in het project “Versnellen groene digitalisering glastuinbouw” zijn Zentoo, Delphy Improvement Centre, Glastuinbouw Nederland, Hogeschool Inholland, Priva, Greenport West-Holland en Delphy.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Op naar Malta

Bij Olsthoorn Greenhouse Projects worden de voorbereidingen getroffen voor een te bouwen kas op Malta....