JoGrow breidt Feel Green-assortiment uit

10-12-2019    09:48   |    Goedemorgen

JoGrow heeft onlangs haar duurzame Feel Green assortiment verder uitgebreid met de Syngonium, Peperomia Raindrop, Philodendron en Alocasia.

Maik Duindam, verkoper van JoGrow: "Wij leveren al de Dypsis en Aglaonema uit in de Feel Green lijn en gaan nu ook nieuwe soorten in deze duurzame lijn de markt op brengen. Ook wij zien de vraag naar duurzaam geteelde planten toenemen en dus is dit voor een logische keuze."

Het Feel Green assortiment is inmiddels beschikbaar bij +/- 15 Decorum plantenkwekers. Stef de Jong, Accountmanager Decorum: "In zowel de markt als bij onze kwekers is de aandacht voor duurzame planten sterk aanwezig. Wij zijn blij met de uitbreiding door JoGrow van het Feel Green assortiment."

De kwekers die Feel Green producten mogen leveren voldoen aan hoge duurzaamheidseisen op basis van de juiste certificeringen. Kwekers streven naar een zo laag mogelijke CO2 uitstoot. De verpakking en het etiket zijn gemaakt van afbreekbare en hernieuwbare materialen. Zo wordt het gebruik van plastic geminimaliseerd. Alle Feel Green producten kunnen worden geleverd in een kartonnen tray of meermalig fust.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws