Bedrijven gezocht voor deelname aan Career Day West

01-08-2019    09:20   |    Goedemorgen

Tijdens de Career Day West ontdekken meer dan 1500 leerlingen in het voorgezet onderwijs (3 vmbo, 4 havo, 5 vwo) de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. Deze leerlingen hebben, gezien hun keuze voor een technisch profiel, al interesse in techniek en het is de uitdaging om deze interesse verder uit te bouwen.

"De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen. Ze gaan zelf bouwen, proberen, proeven, programmeren, raden en rekenen. Kortom: ervaren", zo laat het jongeren en technologie netwerkJet-Net & TechNet weten.
 
De bijdrage vanuit bedrijven is onmisbaar bij de Career Days. Bedrijven worden dan ook van harte uitgenodigd om deel te nemen. De Career Day West is dit jaar van 26 t/m 28 november 2019. Op 26 en 27 november draait het om 4 havo en 5 vwo met een N-profiel, op 28 november om 3 vmbo gl en tl.

"Vanuit Jet-Net & TechNet denken wij graag met jullie mee. Op 26 september a.s.  organiseren wij op de locatie van de Career Day een informatiebijeenkomst. Wij bieden didactische ondersteuning voor het ontwikkelen van de workshop." 
 
Aanmelden kan via deze link.

Programma en workshop
Elke deelnemend bedrijf biedt een workshop aan die wordt bezocht door 10 tot 12 leerlingen. Elk bezoek duurt 25 minuten. Per dagdeel bezoeken maximaal vijf groepen de workshop. Uitgangspunt: 20% vertellen, 80% laten doen. De workshop is geschikt voor leerlingen havo 4/vwo 5 met een N-profiel en leerlingen vmbo 3 met een technisch profiel. Dit zijn twee hele verschillende doelgroepen, waar de invulling van de stand op dient te worden aangepast.

Praktische informatie
Datum en tijd: 26 t/m 28 november van 9.00 – 16.00 uur
Locatie: X TU Delft, Mekelweg 8-10, 2628 CD Delft
Standruimte: circa 25m2

Jet-Net & TechNet neemt de kosten voor haar rekening die voortvloeien uit locatiehuur, faciliteiten stand, catering, techniek en beveiliging. Ook de kosten voor didactische ondersteuning komen voor rekening van Jet-Net & TechNet.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws