HortiSoccer poster bij KAS Magazine

24-05-2019    08:33   |    Goedemorgen

Over twee weken start het WK Vrouwenvoetbal in Frankrijk, wij kunnen niet wachten! De Oranjeleeuwinnen komen weer in actie en onze verwachtingen zijn hooggespannen. Maar wie speelt wanneer en tegen wie?

De tuinbouwsector kan er niet omheen om onze eigen Oranjeleeuwinnen te supporten. Daarom lanceren Goedemorgen en Studio0174 het HortiSoccer Woman WK. Naast een online voorspellingspoule maken we samen met KAS Magazine een grote muurposter met het volledige speelschema van het WK. Superhandig om op te hangen op kantoor, in de kantine of gewoon thuis in de keuken. Op de poster kun je meteen de uitslagen invullen en ben je dus het hele WK op de hoogte. 

De muurposter wordt meegezonden met de komende editie van KAS Magazine. Die komt dus bij alle voetballiefhebbers in de tuinbouwsector terecht!
HortiSoccer en de muurposter worden mogelijk gemaakt door topsponsors uit de tuinbouwtoelevering. Ben jij ook een topsponsor? Er zijn nog enkele opties vrij om hier als bedrijf aan mee te doen. Vanaf € 565,- staat de gehele WK maand jouw bedrijf in het middelpunt van de sportieve belangstelling.

Wil je meedoen? Bel, app of mail Kim IJzendoorn 06-28501017 of kim@spam-protecthollandhortimedia.nl

(Let op: de afbeelding is een concept van de muurposter!)


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...