H.L. Hogervorst start met bol-op-pot in Feel Green

H.L. Hogervorst start met bol-op-pot in Feel Green

Vanaf deze week start H.L. Hogervorst met het leveren van Hyacint, Narcis en Muscari in Feel Green. De potten zijn gemaakt van veen en houtvezel en is 100% biologisch afbreekbaar. De bollen worden direct gepland in deze pot.

Daarnaast is de tray gemaakt van papierpulp dat bestaat uit 100% gerecycled materiaal. In de teelt van deze voorjaarsproducten wordt gebruik gemaakt van biologische tripsbestrijding. Haal de lente in huis met deze duurzame Hyacint, Narcis of Muscari. De verschillende kleuren zorgen voor een hoop gezelligheid!

Het Feel Green assortiment is inmiddels beschikbaar bij bijna de helft van de Decorum plantenkwekers. Stef de Jong, Accountmanager Decorum: "Het aanbod van duurzame producten wordt steeds groter, met de toevoeging van H.L. Hogervorst zijn nu ook populaire seizoensproducten (week 3 t/m 15) beschikbaar met Feel Green."

De kwekers die Feel Green producten mogen leveren voldoen aan hoge duurzaamheidseisen op basis van de juiste certificeringen. Daarnaast maakt H.L. Hogervorst gebruik van MVO initiatieven zoals zonnepalen, LED verlichting, hergebruik van de zonwarmte in de bewaarcellen van de bollen en overige energiebesparingen. Kwekers streven naar een zo laag mogelijke CO2 uitstoot. De verpakking en het etiket zijn gemaakt van afbreekbare en hernieuwbare materialen. Zo wordt het gebruik van plastic geminimaliseerd. Alle Feel Green producten kunnen worden geleverd in een kartonnen tray of meermalig fust.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v