Hillenraad zoekt hightech bedrijven in de tuinbouw

Hillenraad zoekt hightech bedrijven in de tuinbouw

Met de tweejaarlijkse verschijning van de Hillenraad100, is het in 2020 weer tijd voor een themajaar. Na de HillenraadSUB40-themacompetitie in 2018 organiseert Hillenraad dit jaar de HillenraadTech50.

De roep om een nieuwe SUB40-competitie was groot, zo laat de organisatie weten. "In de SUB40-competitie kozen we de 40 meest aantrekkelijke bedrijven in de tuinbouw voor talent van onder de 40. Het was verleidelijk, maar de kracht van een thema-uitgave is naar het idee van Hillenraad de eenmalige verschijning. Want als je wilt vernieuwen en inspireren, dan moet je de lat hoger leggen. En natuurlijk is de noodzaak voor de toekomst van de Nederlandse tuinbouw groot om juist de SUB40-generatie op het podium te zetten."

Voor 2020 heeft Hillenraad de ultieme uitdaging gevonden. Samen met de SUB40-generatie wordt gezocht naar de 50 meest veelbelovende TECH-bedrijven in de wereldwijde hi-tech tuinbouw. Welke 50 ondernemingen gaan dit decennium de tuinbouw radicaal vernieuwen. Het gaat daarbij om technologie in de meest brede zin, maar altijd gekoppeld aan plantaardige productie. In deze speurtocht gaan we op zoek naar de bedrijven die het verschil gaan maken in onder andere groene genetica, teelt-  en productiesystemen, procestechnologieën, robotica, oogstsystemen en voorspellingsmodellen.

Samenstelling redactie
"Omdat de SUB40 vindt dat innovatie één van de drie belangrijkste criteria is voor de aantrekkelijkheid van het tuinbouwcluster qua impact en als kenmerk van een potentiële werkgever, willen we juist hen betrekken in de samenstelling van de HillenraadTech50. We willen met een team van gedreven SUB40-professionals de thema-redactie vormen en in de komende maanden op zoek gaan naar de ultieme Tech50-bedrijven. Bedrijven kunnen zich hiervoor aanmelden bij ons."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v