HiBreeding tevreden over eerste keer FlowerTrials

HiBreeding tevreden over eerste keer FlowerTrials

Het bestuur van HiBreeding blikt terug op een succesvolle editie van de FlowerTrials die in week 24 plaatsvonden. Voor het eerst was HiBreeding deelnemer. Aan de Schenkeldijk in Maasdijk - bij Sjaak van Schie B.V.- stonden de deuren open voor bezoekers. Daar stelde HiBreeding al haar nieuwste rassen ten toon in de schuur van de kwekerij.

"We merken dat de naam HiBreeding steeds meer bekendheid krijgt in de sector.", vertelt Roel van Schie - bestuurslid van HiBreeding. "En daar zijn we erg blij mee. Een groot voordeel van deelname aan de FlowerTrials is dat je potentiële klanten weet te bereiken, ook van buiten Europa. En die wilden we natuurlijk graag binnen hebben om ons portfolio aan te laten zien. Veel van hen brachten gericht een bezoek aan de locatie van HiBreeding en dat is fantastisch.", vult Van Schie aan.

Bestaande klanten
Ook brachten veel bestaande klanten van The Mastergrowers en Sjaak van Schie, de initiatiefnemers van HiBreeding, een bezoek aan de locatie van HiBreeding. "Het was fijn om ook hen weer te spreken en te zien.", vertelt Van Schie. "Zij zijn net zo waardevol voor ons bedrijf. Een aantal van hen kwam met een retailer. Dat is fijn, omdat je bij hen kunt peilen aan de hand van genetica die eraan komt welke rassen naar verwachting goed aansluiten op de vraag in de markt."

HiBreeding is een nieuwe naam. Maar wel één met een lange geschiedenis. HiBreeding bundelt de jarenlange ervaring en expertise van twee bekende namen in de sector: Sjaak van Schie en The Mastergrowers. HiBreeding richt zich op de ontwikkeling van nieuwe genetica van Hydrangeas.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v