Heulweg en Zwethlaan dicht voor verkeer

27-07-2020    09:57   |    WOS

Auto- en vrachtverkeer tussen Kwintsheul en Wateringen kan de komende twee weken geen gebruik maken van de Heulweg, zo meldt de WOS. Ook krijgt de Zwethlaan een nieuwe asfaltlaag, met sluiting als gevolg.

De weg wordt anders ingericht en er vindt onderhoud plaats. De wegafsluiting ging vanmorgen om 7.00 uur in en duurt tot vrijdag 7 augustus 17.00 uur.

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid over de Vogelaer, Wateringseweg, Poeldijkseweg en Kerklaan. Ook is een omleidingsroute uitgestippeld over de Dorpskade, De Westlandroute, Van Luyklaan en de Bovendijk. Bushalte Raaphorstbrug van lijn 30 komt te vervallen. De bus rijdt daarom via de Harry Hoekstraat, Poeldijkseweg, Groenepad, Hollewatering en Kerkstraat.

Zwethlaan
In Honselersdijk krijgt de Zwethlaan een nieuwe asfaltlaag. Ook de werkvakken van Trias Westland worden opgeknapt, zo meldt de WOS.  Daarom gaat de weg drie avonden en nachten dicht: van dinsdag 28 tot vrijdag 31 juli tussen 20.00 en 06.00 uur. Auto- en vrachtverkeer wordt omgeleid over de Middel Broekweg (N466), de Veilingroute (N465) en de Westlandroute (N222). Brom- en fietsverkeer kan er weg langs. Bij de Broekpolderlaan kun je onder begeleiding oversteken. Parkeren langs de Zwethlaan is tijdens werkzaamheden niet mogelijk.

Dinsdag 28 juli 20.00 uur - woensdag 29 juli 06.00 uur: het bestaande asfalt op de rijbaan wordt over de volledige lengte en breedte verwijderd. Dit gebeurt met een asfaltfrees en kan geluidsoverlast veroorzaken.

Woensdag 29 juli 20.00 uur - donderdag 30 juli 06.00 uur: er wordt een tussenlaag van asfalt in de werkvlakken van Trias Westland aangebracht. Ook mogelijk andere slechte plekken worden hersteld.

Donderdag 30 juli 20.00 uur - vrijdag 31 juli 06.00 uur: de nieuwe deklaag asfalt wordt aangebracht.


(Foto: Google Streetview)


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Even met vakantie!

De redactie van Goedemorgen gaat twee weken met vakantie. Daarom is de nieuwsbrief van vandaag even de laatste...