Groene anthurium Grand Slam maakt naam waar

Groene anthurium Grand Slam maakt naam waar

In 2019 maakte Grand Slam haar debuut in de wereld van de snijanthuriums. Na een succesvolle introductiecampagne wordt het product nu nogmaals bij bloemisten onder de aandacht gebracht met een activatiecampagne.

In samenwerking met Master Florist is een actie onder bloemisten opgezet. Een zevental internationale bloemisten hebben in december 2020 een doos met Grand Slam stelen ontvangen en kregen hierbij de opdracht een kunstwerk van te maken. De eerste creaties zijn gedeeld op social media en met succes. Er is zelfs één post die meer dan een miljoen mensen heeft bereikt.

Dit jaar staan onder andere een livestream op Facebook bij een snijanthurium teler van Grand Slam, een online stand (nr. 24 van 21-31 januari) op de Online Trade Fair (beide Thursd) en nog een actie met bloemisten op de agenda (Master Florist). Daarnaast komt Grand Slam natuurlijk terug in de promotionele activiteiten die Anthura zelf onderneemt, zoals recentelijk voor The British Floral Association en met Flower Circus. En hopelijk kan in de loop van dit jaar ook de tennisclinic met Martin Verkerk plaatsvinden.

"Grand Slam is een groene snijanthurium en brengt ieder boeket naar grote hoogte. De bijzonder frisse en stralende kleur groen zorgt ervoor dat iedere bloemist gelijk valt voor dit nieuwe ras (Love). Met Grand Slam kunnen zij een ideale set van bloemen in iedere gewenste stijl creëren (Set). De goede houdbaarheid en de transporteigenschappen maken het beeld compleet tot een totale match (Match). Met recht is deze nieuwe standaard in groen dus Love, Set, Match!", aldus Anthura.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v