Gezonde cressen voor klanten van Koppert

Gezonde cressen voor klanten van Koppert

Het zijn turbulente tijden waarin we eensgezind de handen ineen slaan en er hartverwarmende initiatieven ontstaan. Koppert Biological Systems en Koppert Cress willen daar ook een steentje aan bijdragen.

Weerstand is een begrip waar we in tuinbouwland niet meer omheen kunnen. We bouwen steeds meer kennis op. Daardoor neemt ook het aantal producten toe die de gewasgezondheid en weerstand van de plant naar een hoger niveau tillen.

"De huidige crisis stelt weerstand weer in een geheel ander perspectief. Meer dan ooit moeten wij nu vooral op onze eigen gezondheid letten en die van onze medemens. Koppert Biological Systems steekt haar klanten graag een hart onder de riem en biedt hen als klein gebaar een Boost Mix van de cressen van Koppert Cress aan. De cressen worden duurzaam geteeld met ondersteuning van de producten van Koppert Biological Systems. Gezamenlijk dragen we bij aan de weerstand van plant én mens. De Boost Mix bevat belangrijke elementen die aan een goede weerstand kunnen bijdragen."

(Foto: Vrijdag overhandigde Alex van der Heiden (General Manager Koppert Nederland) en Stijn Baan (Koppert Cress) de Boost Mix persoonlijk aan Jan Stolk van Stolk Flora.)

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v