Food Things! lanceert saus van vijf soorten groenten

17-05-2021    09:40   |    Goedemorgen

Vegetarisch Onwijs Lekker, dat is VOL5: een ambachtelijke saus getrokken van vijf soorten groenten met een unieke kruiding. Iedere toevoeging aan deze saus is van hoogwaardige kwaliteit, zo laat ontwikkelaar Food Things! weten.

VOL5 is bedoeld voor de foodprofessional en heeft een rijke en volle smaak, waarbij vlees niet wordt gemist. Een mooie eigenschap, aangezien de saus is ontwikkeld om bij élk gerecht te gebruiken als smaakmaker. VOL5 is dus toepasbaar bij zowel vegetarisch, vegan, vlees, vis als gevogelte. "De saus is geweldig van smaak, plakt aan de lippen en geeft een heerlijk vettig mondgevoel. En niet onbelangrijk, de saus is direct toe te passen en ook nog eens zeer geschikt om uw eigen ‘finishing touch’ aan te geven. Kortom, een snelle en smaakvolle oplossing voor vega(n) en ieder ander gerecht", aldus Guus Vredenburg van Food Things!

De saus is:
•    Vega(n) maar ook toepasbaar bij vis, vlees en gevogelte
•    Is heerlijk van smaak, plakkend aan de lippen met een vettig mondgevoel
•    Is ‘ready to use’ en zeer geschikt voor een eigen ‘finishing touch’
•    Kan naar wens worden gereduceerd voor een nog diepere smaak
•    Bevat slechts één allergeen, namelijk selderij
•    Is verpakt in kookzakken met een inhoud van 1 liter
•    Wordt diepgevroren aangeleverd en heeft een t.h.t. van 2 jaar

De behoefte aan puur, smaak en groente en het gebrek aan een echte ‘jus de vegetable’ in de markt bracht Guus Vredenburg op het idee om VOL5 te ontwikkelen. Twee jaar is hij bezig geweest om de juiste combinaties van Hollandse groenten, kruiden en specerijen te maken en de techniek voor het vervolmaken en perfectioneren van een ambachtelijke vega(n) saus. Een saus waarin de smaak oprecht het allerbelangrijkst is, nog voor het vega(n) aspect. Guus heeft werkelijk alle geleerde technieken en kennis moeten aanboren om dit voor elkaar te krijgen en de saus toepasbaar te maken voor elk soort gerecht. Food Things is trots op het resultaat, trots op de smaak van VOL5 en trots om hiermee de wereld een stukje minder vlees te laten eten.

"Zonder twijfel kan gesteld worden dat VOL5 een hoge kwaliteit, een uitzonderlijke smaak en unieke eenvoudige toepasbaarheid heeft. Een saus met een gouden randje, dat het antwoord is op de zoektocht van velen naar duurzame voeding die uit minder vlees bestaat."

Pascal Jalhay, meesterkok en eigenaar van Bij de Molen te Laren:  "Je herkent de chef aan zijn sauzen, de basis wordt in aller eenvoud gelegd door VOL5, je signatuur onderstreep je in je eigen keuken. VOL5 is de smaak ontdekking van de afgelopen periode, waar complexe smaken, structuur en innovatie samenkomen in jouw saus"

VOL5 ‘Jus de Vegetable’ is verkrijgbaar bij TasteTree en Nice To Meat.


Reacties (1)

Jeannine Marteaux 3 days ago

Met vriendelijke groet, wij staan ​​tot uw beschikking voor elk financieel probleem. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en we helpen u snel en gemakkelijk hier:
axa.finance.infos@fancier.com
hartelijk

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Haan van Oranje?

Oké, we weten dat de haan het symbool van de Fransen is. Maar zeg nou zelf, deze haan zou toch niet misstaan...