FloriWorld is geopend!

02-07-2020    10:24   |    Goedemorgen

FloriWorld heeft haar deuren gisteren officieel geopend. De nieuwste bloemen- en plantenexperience van Nederland is klaar om toeristen te ontvangen vanuit Nederland en het buitenland.

Vorige week zijn de bewoners van Aalsmeer al langs geweest om als allereerste een uniek bezoek aan FloriWorld te brengen. De reacties waren ontzettend lovend en Aalsmeerders zijn trots op de nieuwe attractie in hun dorp.  

FloriWorld is een indoor thema-attractie over bloemen en planten. Het gebouw met kleurrijke gevelbeplating, die de Nederlandse bloembollenvelden representeert, is een echte eyecatcher in Aalsmeer. Wanneer de bezoekers binnentreden, worden zij welkom geheten door een hostess en vriendelijk verzocht om de handen te desinfecteren. Door de hele attractie staan desinfectieautomaten en is er genoeg ruimte om afstand te houden, volledig coronaproof dus!  

De bezoekers lopen zelfstandig door de 14 verschillende shows, films en ruimtes waarin zij op spectaculaire wijze de magie van echte en virtuele bloemen beleven. Bij de entree krijgt de bezoeker een bandje met een RFID-chip, hiermee kan de bezoeker zijn of haar persoonlijke bloem en plant- voorkeuren aangeven. Je kunt kiezen welke kleur bloem jij het mooist vindt, maar op dit bandje worden ook jouw selfies opgeslagen, zodat je deze thuis nog eens kan bekijken.

De favoriete bloemen, planten en foto’s worden verwerkt in de verschillende shows, hierdoor wordt FloriWorld écht een persoonlijke beleving. Er is een bloemenveiling waar je het veilingspel kunt spelen met echte FloriCoins en kunt bieden op een boeket bloemen dat je kunt houden, weggeven of doneren aan een goed doel. Maar er is ook een 4D-film over bruidegom Daan die op weg naar zijn bruiloft zijn bruidsboeket vergeet en in een tulpenveld belandt.  

In juli en augustus is er een speciale openingsaanbieding, waarmee je maar liefst €6,- korting krijgt op een ticket. Een ticket voor volwassenen is nu €17,50 en een ticket voor kinderen is €10,-. Bestel je kaartjes nu op www.floriworld.nl.

Straks rond 13.45 uur is general manager Rick Pesik van FloriWorld live te horen in de uitzending van KAS Live! op Paprika Tasty Radio. Hij vertelt dan meer over de nieuwe sierteeltattractie. Je luistert KAS Live! via www.paprikatastyradio.nl waar je ook de gratis app kunt downloaden.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws