Evanthia neemt Enviro over

Evanthia neemt Enviro over

Met ingang van 1 januari 2020 heeft Evanthia BV in Monster veredelingsbedrijf Enviro BV uit Rijnsburg overgenomen. Enviro is actief in de veredeling van Antirrhinum, Celosia, Dianthus, Tanacetum en Trachelium.

Deze acquisitie versterkt de positie van Evanthia als veredelaar van snijbloemen uit zaad aanzienlijk.

De focus van Evanthia ligt op het creëren van onderscheidende producten die professionele telers een unieke positie in de markt geven. Het huidige veredelingsassortiment omvat Antirrhinum, Brassica, Campanula, Celosia, Dianthus, Lisianthus, Matthiola, Tagetes, Tanacetum, Trachelium, Helianthus en Platycodon. Nico Grootendorst, CEO van Evanthia is verheugd over de overname van het Enviro genetica programma. "Deze overname biedt ons zowel synergie in de huidige veredelingsprogramma's als uitdagende nieuwe kansen voor de toekomst. Onze Evanthia missie is: we vertalen kansen in nieuwe producten."

|Jan en George van Klink van Enviro zijn eveneens enthousiast: "Deze overname betekent dat de kwaliteitsgenetica van Enviro, waar vele jaren van onderzoek en ontwikkeling in zitten, wordt voortgezet in de sierteeltsector. In de komende periode zullen we Evanthia steunen bij de overgang en nauw verbonden blijven."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v