Decorum reikt awards uit

23-02-2021    09:57   |    Goedemorgen

Traditioneel heffen de kwekers van Decorum samen met hun klanten het glas tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Nu het organiseren van bijeenkomsten buiten de mogelijkheden ligt, is de wens nog steeds aanwezig om klanten en kwekers in het zonnetje te zetten. Daarom reikt Decorum ook dit jaar prijzen uit voor de beste kweker en beste koper van het jaar, in de categorie bloemen en planten.

"Onze kwekers hechten veel waarde aan deze awards en andersom vinden zij het fijn om hun waardering uit te spreken richting hun klanten, zeker in een onstabiel jaar als 2020", aldus Bas van Berkel, accountmanager. Decorum vroeg aan klanten en kwekers om elkaar te beoordelen op de hoofdvraag: 'Wie heeft in 2020 een belangrijke bijdrage geleverd voor jou?' 

De kwekers die het beste uit de bus kwamen zijn Arcadia Chrysanten en Van der Voort potplanten. Zij worden geroemd vanwege leverbetrouwbaarheid en kwaliteit. Ook flexibiliteit in onzekere tijden wordt geprezen. De beste exporteur voor bloemen was Enigma Flowers: "Nummer één als het gaat om betrokkenheid, aanpassingsvermogen en service in een bijzonder jaar als 2020." En voor planten was Hamiplant de winnaar van de 1e prijs 'Al 25 jaar een trouwe klant en Decorum minded'. Er is voor iedere categorie een nummer 1, 2 en 3 gekozen.

 

Bloemen exporteurs

 1. Enigma Flowers
 2. Flower Force
 3. J. van Vliet

Bloemen kwekers

 1. Arcadia
 2. André Knoppert & Zn.
 3. Together2Grow
 
 
 

Planten exporteurs

 1. Hamiplant
 2. OZ Planten
 3. Profitplant

Planten kwekers

 1. Van der Voort Potplanten
 2. Freek van der Velden
 3. Vreugdenhil Bulbs & Plants
 
 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws