'Goede signing maakt doel desinfectiezuilen duidelijk'

29-06-2020    11:00   |    Goedemorgen

Sanitainer.nl bestormt momenteel de markt van grootverbruikers met handdesinfectiezuilen en handdesinfecterende vloeistof. Ook in de tuinbouw duiken de zuilen op, zoals bij Kwekerij Baas in Ens.

Sanitainer kwam bij Kwekerij Baas op de radar nadat Dieter Baas het product op social media voorbij zag komen. Hij was direct enthousiast, laat hij weten. "We hebben voor de desinfectiezuilen gekozen omdat ze eenvoudig naar de juiste plek te verplaatsen zijn. We hebben een zuil geplaatst voor onze medewerkers bij de ingang naar het werk en van het werk naar de kantines waar zij pauze houden. Ook hebben we de Sanitainer bij onze Baas Trial show geplaatst, zodat ook onze klanten ervan gebruik kunnen maken."

Duidelijke signing
Dieter Baas geeft aan dat de ervaringen positief zijn. "De desinfectiezuilen werken heel goed en laagdrempelig. Ook de signing valt goed op. Hiervoor werkten wij met handenspuitjes. Deze gebruiken we bij hele grote groepen nog steeds omdat de rij anders te lang wordt. Maar het voordeel van de Sanitainer is dat je nergens met je handen aan hoef te zitten, waardoor het dus echt clean is. En door de duidelijke signing wordt de bedoeling van de zuilen ook voor nieuwe bezoekers direct duidelijk. Het product leent zich dan ook absoluut voor elk tuinbouwbedrijf", aldus Baas.

Acceptabele prijs
Sanitainer.nl werd in april opgericht door Hans Emmink, die later versterking kreeg van Laurent Louws, Léon Dantuma en Rob Kroneman. De desinfectieoplossing die het bedrijf biedt, richt zich in het bijzonder op grootverbruikers. Emmink liet eerder weten dat het van het grootste belang is dat handdesinfecterend middel voor een acceptabele prijs, snel en continue kan worden geleverd. Sanitainer.nl heeft een samenwerkingsverband met meerdere leveranciers waardoor dit kan worden gewaarborgd.


Reacties (1)

Aad at 07.04.2020

Eet je nu ook veel eieren Wouter??

Reageer op dit bericht

Meer nieuws