Biobest pakt uit in Essen

Biobest pakt uit in Essen

De Internationale Plantenbeurs (IPM) in Essen is dé referentie op vlak van tuinbouw. Een afspraak die ook Biobest met stip in zijn agenda noteert. De Belgische specialist in duurzame en biologische gewasbescherming presenteert er van 28 tot 31 januari zijn totaaloplossingen via een uitgebreid gamma aan producten.

Biobest pakt in Essen uit met zijn uitgebreide en gereputeerde aanbod aan plaag- en ziektebestrijding, hommelbestuiving en ondersteunende producten voor zowel groenten-, sierteelt, zachtfruit en medicinale cannabis. Daarvoor vaardigt het een team van IPM (Integrated Pest Management) en Pollination specialisten, sales managers en technische adviseurs af. Zij vormen een veelzijdig en doorwinterd uithangbord met een complete knowhow over alles wat bij biologische gewasbescherming en bestuiving komt kijken.

Vraag naar residuvrije teelt stijgt
In Essen verspreidt Biobest zijn succesverhaal nog wat breder op de Duitse markt, maar wil het ook zijn wereldwijde netwerk - met 22 dochterondernemingen en meer dan 120 verdelers in bijna 70 landen - verder uitbreiden. De vraag naar residuvrije teelt blijft groeien. Telers vinden in Biobest de uitgelezen partner om hun aanbod te verbeteren. De interesse neemt alleen maar toe.

"IPM Essen is een beetje de hoogmis van de sector", legt Markus Hofmann, Area Manager Germany bij Biobest, uit. "In die wereld heeft Biobest een sterke positie afgedwongen op basis van hard werk, uitgekiende strategieën en expertise. Daarom leven we enorm naar dit event toe waar we onze gesmaakte aanpak nog iets gedetailleerder uit de doeken kunnen doen voor de telers die er nog niet helemaal mee vertrouwd zijn. Onze vaste klanten ontmoeten we er nog eens in een aangename setting om met hen te discussiëren over aanvullingen of uitbreidingen van onze service en producten."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v