Bekend maar toch nieuw...

Bekend maar toch nieuw...

Al meer dan 10 jaar is troschrysant Saba een hit. Nu presenteren Royal van Zanten en de Saba-kwekers een nieuwe selectie.

"De prachtige paars/witte kleur in combinatie met het fris groene hart maakt Saba mooi in elke bloemcreatie. Een uniforme, supersterke en oogverblindende troschrysant met uitstekende transporteigenschappen en een lang vaasleven. Overduidelijk een bloem met meerwaarde voor de hele keten en om die reden ook wel de koningin onder de chrysanten genoemd", aldus de veredelaar.

Voor Royal Van Zanten stopt het veredelen van een ras niet op het moment dat deze voor de markt beschikbaar is. "Door de jaren heen hebben wij samen met de Saba kwekers het ras geoptimaliseerd door middel van zorgvuldig selecteren van de beste genetica. Een continue proces waarbij uiteraard goed wordt geluisterd naar de wensen vanuit de markt. Succes creëer je tenslotte samen."

Met trots wordt nu de nieuwste selectie gepresenteerd, speciaal ontwikkeld voor de warme zomerperiode. "Een met zorg gemaakte 'Saba selectie' die ervoor zorgt dat Saba jaarrond blijft verrassen met haar unieke kleurschakering. Door het creëren van optimale teeltomstandigheden en een zorgvuldig oogstproces maken de Saba- kwekers het topproduct waar u op rekent. Saba doet wat zij beloofd, ook in de warme zomermaanden."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v